Win je eigen custommade Deventer Stadsstrand-fiets!

Vandaag hebben wij een inspirerende kennismaking en rondleiding gehad bij Cambio in Deventer. Cambio heeft de de afgelopen jaren flinke veranderingen ondergaan en we zijn dan ook zeer enthousiast over de diversiteit en mogelijkheden voor samenwerkingen met het stadsstrand in de toekomst! Binnenkort vertellen we jullie hier graag meer over.

Verhipmijnfiets.nl, onderdeel van Cambio

Een van de ontwikkelingen waar wij blij van worden is de “Recycle-Fiets met een verhaal” van www.verhipmijnfiets.nl.  Cambio maakt van oude fietsen namelijk weer nieuwe exemplaren. De “Recycle” wordt opgebouwd uit een gebruikt frame dat wordt gezandstraald en gecoat in een nieuwe kleur. Vervolgens wordt de “Recycle” met dat frame en nieuwe onderdelen opgebouwd tot een prachtige nieuwe fiets: custom-made, eigentijds en supercool!

Wij zijn voorstander van  MVO, social return, recycling en duurzame (en gezonde) mobiliteit en daarom komt er in samenwerking met Cambio en verhipmijnfiets.nl een unieke Deventer Stadsstrand-fiets in onze eigen kleuren! Die kunnen we natuurlijk zelf houden maar stiekem vinden we het nog leuker om deze als prijs weg te geven.

Winnen Winnen Winnen…

Wil jij deze unieke fiets winnen zodat je hiermee straks bij het stadsstrand kunt pronken? Like dan gewoon dit bericht op Facebook!

Ook dat is samen werken aan het leukste idee van Deventer, toch?

Wat is Cambio nou eigenlijk precies?

Cambio is een activeringsbedrijf. Dankzij Cambio krijgen vele Deventenaren de mogelijkheid om in een beschermde werkomgeving werkervaring en –ritme op te doen. Werken bij Cambio is écht werk. Cambio werkt uitsluitend op basis van opdrachten van de gemeente, corporaties en particulieren. Werkzaamheden komen ten goede van de leefbaarheid in de buurt en van het milieu, door o.a. hergebruik van materialen.