Stadsstrand gaat op zoek naar sponsoren en donateurs

Vakantie in eigen stad, met uitzicht op de mooiste skyline van Nederland! Met deze woorden lanceerden wij een jaar geleden hét leukste idee van Deventer. Na bijna 7.000 likes op Facebook, een jaar lang netwerken, pionieren, onderzoek naar haalbaarheid en vooral een heule lange adem zijn wij bijna klaar voor een nieuwe stap.

Horeca met een ruim opgezet terras, loungebanken met uitzicht op de stad, spelen met zand en water voor de kleintjes, beachvolleyballen met je vrienden, gewoon lekker picknicken op je eigen kleedje, of misschien wel het ja-woord geven aan de liefde van je leven. En ja, dat dus allemaal op een nieuwe – unieke – plek in Deventer. Recht tegenover de Wellekadevlak, vlak bij de Bolwerksmolen en uiterwaarden en toch op maar tien minuutjes lopen vanaf de Brink. Je hoeft alleen maar de Wilhelminabrug over te steken en je staat letterlijk met je voetjes in het gras. We zorgen natuurlijk voor hygiënische toiletten en voelen ons verantwoordelijk voor het schoonhouden van het stadsstrand en de direct omgeving.

Samen werken aan het leukste idee van Deventer noemen we dat. Een co-creatie, een nieuw icoon aan de IJssel, waar Berlijn, Parijs, Harderwijk, Amersfoort, Haarlem en al die andere steden met stadsstranden met een jaloers oog naar zullen kijken.