Ook samen werken met Saxion Hospitality Business School

Wij zijn benaderd door Nico de Kruijff, docent aan de Saxion Hospitality Business School. De Kruijf volgt ons initiatief al een tijdje en is zeer enthousiast over het concept . Hij ziet meerdere vormen van samenwerkingen tussen ons initiatief en HBO-studenten van zijn academie. In een eerder stadium van ons onderzoek naar de haalbaarheid werkten wij ook al samen met de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling van Saxion.

Saxion Hospitality Business School is de overkoepelende academie voor drie opleidingen, te weten Facility Management, Hogere Hotelschool en Hoger Toeristisch Recreatief Onderwijs. Hier worden jaarlijks honderden jonge professionals opgeleid om in de hospitality-branche aan de slag gaan. Professionals die geleerd hebben letterlijk over grenzen heen te kijken, zodat zij met innovatieve, flexibele oplossingen komen die economisch haalbaar zijn en maatschappelijk gewenst.

Met de Kruijff is afgesproken dat een aantal nieuwe onderzoeken zullen worden uitgevoerd door studenten. Ook is ons initiatief  a.s. donderdag lesstof voor een proefles voor nieuwe studenten van de diverse opleidingen. Wij zijn  uitgenodigd  om een gastcollege te verzorgen aan HAVO-5 en VWO-6 scholieren die op het punt staan één van de drie genoemde opleidingen te gaan volgen.

Samen werken aan het leukste idee van Deventer noemen we dat!

 

Bericht achterlaten