Eten & drinken langs de IJssel…

Op het Deventer Stadsstrand kun je terecht bij het pop-up horecaconcept Meadow voor koffie, borrel en verrassende zomerse gerechten. Ook kun je zelf lekker picknicken op de stadsweide, mits je je aan de huisregels houdt.

Gezien de veiligheid, het milieu en de reeds aanwezige eet- & drinkgelegenheden zijn open vuur, glaswerk, barbecues, afhaal- en bezorgmaaltijden, koelboxen en kratten bier niet toegestaan op het stadsstrand. Dus leg je kleedje in het gras of zand, geniet volop van ’t uitzicht, je gezelschap, eten & drinken en vergeet niet je plek netjes achter te laten wanneer je terug naar huis keert.

Eten & drinken

Barbecues, open vuur, koelboxen, kratten bier en bezorg- of afhaalmaaltijden zijn niet toegestaan. Voor eten en drinken kun je terecht bij Meadow.

Picknicken

Picknicken is toegestaan op de Stadsweide, mits je je aan de huisregels houdt.

Natuur

Behandel dier en natuur met respect door o.a. de vele prullenbakken te gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn en je plek netjes achter te laten.

Glas is verboden

Met veel blote voeten, dieren en spelende kinderen is glaswerk op het strand en de weide logischerwijs niet toegestaan.
Eten & drinken

Nabij gelegen horecagelegenheden

Meadow-Deventer
Meadow Deventer

Op het Deventer Stadsstrand zelf bevindt zich horecavoorziening Meadow. Dit pop-up concept is ieder jaar geopend van 1 april t/m 31 oktober. Mensen die op het stadsstrand toeven, kunnen gebruik maken van de sanitaire voorzieningen en kunnen er bovenal lekker eten & drinken.