Early Birds Actie verlopen

De actie hieronder is reeds verlopen, maar we zijn nog steeds opzoek naar financiële ondersteuning. Wil jij ons helpen met het zorgen voor leuke activiteiten, het groenonderhoud en andere acties op het stadsstrand en in de directe omgeving? Word vriend of doe een eenmalige vrijwillige bijdrage!

Word vriend

Early Birds Actie

Wil jij drie jaar lang profiteren van 15% rendement per jaar op je food en drinks bij de nieuwe foodbar van het Deventer Stadsstrand? Koop dan nu alvast je tegoed voor food & drinks. Je profiteert dan niet alleen van het mooie rendement maar investeert tegelijkertijd in ons horecaconcept. Met deze pas profiteer je ook nog eens van leuke acties gedurende het seizoen. Dat noemen we nog eens een win win situatie. Inspringen kan al vanaf 50 euro!

Rekenvoorbeeld I

Als je nu een kaart koop voor bijvoorbeeld 150 euro dan ontvang je van ons drie jaar lang 57,50 euro tegoed en verdien je dus totaal 22,50 euro.

Rekenvoorbeeld II

Als je nu een kaart koop voor bijvoorbeeld 1500 euro dan ontvang je van ons drie jaar lang 575 euro tegoed en verdien je dus totaal 225 euro.

Je ontvangt de kadokaart per post voor 1 april 2019.

Je saldo wordt opgewaardeerd op 1 juni 2019, 1 april 2020 en 1 april 2021. Natuurlijk ontvang je bericht als we je kaart hebben opgewaardeerd.

Mocht je het saldo niet helemaal opkrijgen dan blijft het bedrag op je kaart staan en kun je het bedrag tot uiterlijk 1 november 2022 bij ons uitgeven.

We willen eerst een kleine buffer opbouwen om onze bedrijfsvoering rond te krijgen. Daarom is het eerste seizoen de kaart van 1 juni tot en met 30 oktober geldig. Voor 2020 en 2021 is de kaart wel het hele seizoen (1 april tot en met 30 oktober) geldig.