Deventer Stadsstrand presenteert zich tijdens Business Voice van Startival 2016 in Fooddock

Op donderdag 27 oktober organiseert het Ondernemershuis Deventer de tweede editie van Startival, “the place to be” voor ondernemers die net gestart zijn of nieuwsgierig zijn naar alle aspecten van het ondernemerschap. Als initiatiefnemer van “Deventer verdient een stadsstrand” zijn wij door de organisatie geselecteerd om ons plan te mogen pitchen tijdens de “Business Voice”. Tien startende ondernemers doen mee aan de Bootcamp van Startival 2016. Dit houdt in dat zij de aankomende weken op diverse skills worden getraind om zich op 27 oktober perfect te kunnen presenteren aan de jury van de Business Voice tijdens dit Startival evenement. Hieronder stellen stellen wij de tweede bootcamper van Startival alvast aan je voor:

Even voorstellen: Koos Janssen, initiatiefnemer Deventer verdient een stadsstrand

WIE BEN JE?

Mijn naam is Koos Janssen (35) en ik woon samen met Evelien (34) en onze dochter Pleun(2) in de Raambuurt. Ondanks dat ik geboren ben in Twello voel ik me een echte Deventenaar. Ik heb dan ook een voorliefde ontwikkeld voor onze historische binnenstad en de prachtige natuurlijk omgeving van de IJssel.

Ik heb inmiddels 20 jaar ervaring in de horeca- en evenementen- branche. Zowel achter de bar als in salesondersteunende functies bij Heineken en een horecagroothandel heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en leuke mensen leren kennen. Maar het zelf “ondernemen” kriebelt nog steeds en het realiseren en exploiteren van een eigen concept is al jaren een grote droom van me.

WAT VOOR EEN SOORT BEDRIJF HEB JE?

Ik ben initiatiefnemer van “Deventer verdient een stadsstrand”. Een pop-up concept met voorzieningen voor buitenrecreatie en laagdrempelige horeca met uitzicht op de mooiste skyline van Nederland. Respect voor de natuur en directe omgeving, lokale samenwerkingen en aandacht voor de Deventer identiteit zijn voor mij vanzelfsprekend en staan daarom centraal. Door de ligging van het perceel is het een langdurig vergunningentraject met veel betrokken instanties en wetgeving.

WAAROM DOE JE MEE AAN DE BUSINESS VOICE?

Na een relatief lange pioniers- en netwerkfase heb ik voldoende vertrouwen in de haalbaarheid van mijn plan en breekt een volgende fase aan. De stap om daadwerkelijk te gaan ondernemen, het verder uitwerken van de bouwtechnische tekeningen, het optimaliseren van het businessplan, het opstarten van het ingewikkelde vergunningenproces, fondsenwerving etc. etc.

Ik wil me hierbij graag laten ondersteunen en adviseren door mensen die enthousiast zijn over mijn plan. Ondernemers die meerwaarde van het stadsstrand zien voor inwoners en bezoekers van onze Hanzestad. Startival is een perfect podium waar ik mezelf en het concept kan presenteren aan mensen met de juiste expertise en know-how. Samen werken aan het leukste idee van Deventer noem ik datstartival 14492462_1753701508203013_2362099455030182200_n