Druk bezochte openingsdagen voor het Deventer Stadsstrand

Afgelopen week is Meadow op het Deventer Stadsstrand vervroegd open gegaan. Reden hiervoor was uiteraard het prachtige weer, waardoor men zich afvroeg of Meadow al open was. Door de nieuwsgierigheid vanuit verschillende hoeken is er besloten om eerder open te gaan, zodat iedereen op een gepaste manier kon genieten van de eerste echte lentedagen.

Uiteraard waren er ook diverse media instanties aanwezig, zo was gisteren bijvoorbeeld RTV Oost te gast. Bekijk hun video en artikel hier. Ook De Stentor kwam polshoogte nemen en publiceerde onder andere het volgende:

,,Ja hoor het is zeker te doen”, zeggen moeder Elles en dochter Demi Peeters dinsdagmiddag bij een graadje of vijftien op het terras van Meadow. Meadow is het horecapaviljoen op het Deventer Stadsstrand dat enkele uren daarvoor open is gegaan. Dit is drie dagen eerder dan aanvankelijk de bedoeling was.

‘Ehm… omdat er al zoveel mensen zijn die vroegen of wel al open zijn hebben wij zojuist de champagne maar gewoon ontkurkt en vanaf nu zijn we dan ook OPEN! Tot zo, voor koffie, lunch en borrel!’ Met deze boodschap op Instagram maakten initiatiefnemers Koos en Evelien Janssen dinsdagochtend het nieuws bekend van de opening van Meadow.

Bekijk het hele artikel en de video van De Stentor hier.