BREAKING: Aannemerscombinatie Wilhelminabrug vult crowdfunding Deventer Stadsstrand aan tot 100%

Mede dankzij een mooie sponsoring van aannemerscombinatie Van der Ende Infra Structure BV & Edilon )( Sedra Contracting BV is 5 dagen voor het verstrijken van de deadline van de crowdfundingscampagne van Stichting Deventer Stadsstrand het streefbedrag van 15.000 euro behaald!

Het bedrag staat nu op 15.025 euro en hiermee is het streefbedrag van 15.000 euro gehaald!

Het is nog steeds mogelijk om een kleine bijdrage te doen op www.voorjebuurt.nl/deventerstadsstrand. Alle bijdragen die nog tot en met 30 april worden gedaan willen we reserveren voor de inrichting en het beheer van het stadsstrand, zoals het plaatsen van prullenbakken en groenonderhoud.

De genoemde aannemerscombinatie heeft het perceel waar het stadsstrand zal moeten komen het afgelopen jaar gebruikt als container- en opslagplek voor de werkzaamheden aan de Wilhelminabrug. In de tussentijd hield de stichting intensief contact met de uitvoerder over de ontwikkelingen hiervan. Met de bijdrage wil de combinatie iets terug voor de inwoners van Deventer, en daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee!

“Een kleine bijdrage voor een geweldig initiatief, we hebben fantastisch samengewerkt met Gemeente Deventer en danken inwoners voor hun geduld”

aldus directeur Peter van der Ende op www.voorjebuurt.nl/deventerstadsstrand.

Uiterlijk 10 mei zal het terrein schoon worden opgeleverd. Het terrein heeft hiermee de komende tijd de tijd om te kunnen herstellen. De werkzaamheden aan de Wilhelminabrug zijn zo goed als afgerond.

 

 

 

 

 

 

 

Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor hun bijdrage. We houden jullie op de hoogte over de ontwikkelingen!